tiistai 28. elokuuta 2012

Perheellinen mies, todellakin.

Jälleen uus outo tilanne. Menin asiakkaan luo sovittuun aikaan, pimpotin ovikelloa, sen avasi mies 4v. lapsi sylissä. Ajattelin ensin, että oon tullu väärään paikkaan, mutta mies pyysi mut sisälle, esitteli tyttärensä mulle. Mies huomasi varmaan mun hämmästyneen ilmeen ja sano "tätä tullaan hakemaan tossa puolentunnin päästä, että juodaan vaikka kahvit ja odotellaan sen aikaa tässä". No ei siinä mitään, tyttö oli tosi sulonen vähän hiljanen neiti ja ehdimpähän siinä tutustua tähän mieheenki paremmin. Oli omituisen mukavaa itseasiassa.

Joku mies tuli hakemaan tytön 40min. myöhemmin, miestä hakenut tyttö tokaisi vaan sille tytölle "mennäämpä hetkeksi hoploppiin, että iskä saa tutustua uuteen naiseensa lähemmin". Mitä helvettiä? Pitääkö kaikesta kertoa kaikki? Yök.

Sen jälkeen se poka olikin harvinaisen nopea likkeissään, anto rahat, kävelytti mut eteisestä makkariin, riisu omat vaatteensa, heittäyty sängylle X: asentoon ja naytti just sellaselta "hoida huora hommas, siitähän sulle maksetaan". No riisuin vaatteet, lämmittelin miestä hetken, ratsastin ehkä 5min, poka laukes, puki vaatteet ja kysy. "otatko kahvia, meen keittää". Täh? Puin vaatteet päälle, menin keittiöön ja siellä se istu keittiönpöydässä ja rupes juttelee päivänsä tapahtumista ja duunistaan, ihan niinku aikasemmin, kun se tyttö oli paikalla. Huitasin kahvit naamaan ja häippäsin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti