tiistai 14. elokuuta 2012

Paluu karuun arkeen

Viime viikolla se sitten tapahtu, jouduin takasin koulun penkille, elikkä täyty tehä tiukkaaki tiukempi aikataulu, että saa mahdutettua kaiken. 8-16 koulu, sitte punttikselle, asiakas, opiskelu, kahvit kavereiden kanssa ja nukkumaan, siinähän ne päivät sitte kuluuki mukavasti.

Eilen oli kuvottava (mutta tosi mukava) asiakas, se haisi kamalalta hieltä heti panon alkumetreillä ja se oli niin lihava, että oli vähän vaikeuksia ratsastaa (alla en olis ikinä uskaltanu olla, kun se sitä ehdotti), ainoo joka onnistu oli doggy ja siinäkin se puuskutti ja hikoili nii että olin varma et kohta se saa jonku sydärin. Onneks mies jaksoi vaan yhen kierroksen, loppu aika (mies oli varannut tunnin, panoon meni ehkä 15min) oltiin suihkussa ja juotiin kahvia.
Miks kaikki lihavat ja rumat miehet on aina niitä mukavimpia, kohteliaimpia ja yleensä myös tosi tosi huumorintajusia. Ei niin että mulle ulkonäkö olis tärkein, en vaan voi sietää lihavia, jotka on itse aiheutetusti siinä kunnossa, sairaus on eri asia, sille ei voi mitään ja se on muidenkin vaan hyväksyttävä.

Tulipa kamalan kuulosta tekstiä, oon oikeesti ihan kiva :D

Rakkaudella Saskia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti