perjantai 8. helmikuuta 2013

Outoja tuntemuksia

Tähän loppuu yks osa mun elämästä, huoraaminen (yritän etsiä jopa ihan rehellistä duunia). Ensimmäinen mies joka saa mussa tämän reaktion aikaan, voisimpa siis sanoa, että taidan olla onnellinen :) ps. Jakaisin mielelläni kokemuksia toisten neitosten kanssa, jotka tätä ammattia harjoittaa/ ovat harjoittaneet :)
 Saskia <3

4 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että olet ihastunut. Toivotan onnea tuolla tiellä. Älä unohda kuitenkaan kirjoittaa tänne kuulumisiasi. Mukava olisi kuulla, kuinka tasapainoilu onnistuu uudessa elämässä ja kuinka ongelmat selätetään siellä. Jotenkin tuntuu, että entisen seksityöntekijän sopeutuminen laihaan arkeen ei ole niitä helpoimpia - ei ainakaan sinulla, jonka elämä ei ole ollut glamouria joka päivä. On varmaan vaikea oppia luottamaan kunnolla ihmisiin taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Elämä sujuu ihan hyvin, halusin suhteen jossa ei tarvi salailla menneisyyttä, joten kerroin poikaystävälleni kaikesta kaiken ja hän on lukenut tän bloginki, joten siltä osin sujuu hyvin. Aluks tuntui tosi oudolta ja tavallaan ehkä vähän ahistavalta olla yhen miehen nainen, mutta koska tän miehen kanssa synkkas ja olin jo saanu ison taakan harteiltani kertomalla kaiken, päätin yrittää ja nyt oon tosi tyytyväinen että tein nii ja aion tehä jatkossakin :) Mitä ihmisiin luottamiseen tulee, muutama mun hyvä kaveri tietää mun menneisyyden poikaystävän lisäks, joten mulla on aina joku jolle puhua ja jotka ei tuomitse mua, siitä on onnellinen. Tuntuu hassulta, kun nyt elämän niin pienet murheet, kuten rahatilanne ja kaikki tuntuu nii hirveen suurilta, kun ei oo enää niitä "oikeita" ongelmia, eikä tarvii koko ajan pelätä. Vaikka ongelmia tulee ja tuntuu että välillä menneisyys ja nykysyys kaatuu päälle, kyllä mä silti oon tällä hetkellä onnellisempi ku vuosiin :)

      Poista
  2. Unohtui muuten kysyä, kuinka löysit mainitsemasi täydellisen miehen, siviiliminän vai asiakkuuden kautta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan siviliminäni kautta, en koskaan olis voinu tapailla asiakkaitani. Kaikki ei mene niinku leffoissa, mulla olis likanen olo, vaikka kuinka joku Richard Gere tulis tunnustamaan rakkauttaan, se olis silti asiakas.

      Poista