torstai 9. toukokuuta 2013

Memories

Avasin pitkästä aikaa blogini ja heti tulvahti paljon muistoja mieleen niin hyviä kun huonojakin. Eräs frendi, jonka kanssa pyörin paljon niinä aikoina, ku ajauduin huoraamaan kuoli tossa alle kuukausi sitten, sen jälkeen on tullu paljonki pohdiskeltua ja muisteltua, erityisesti niitä frendejä, joita ei enään ole, niitä jotka on haudannu ja niitä joitten on nähny kuihtuvan jo aikoja sitten pois, tai niitä jotka on selvinny elämässä kunniallisesti eteenpäin, mutta eivät ole kuitenkaan kestäny enään omia ajatuksiaan ja tekojaan tai niitä jotka on kuollu toisten töppäilyjen takia. Niitä on paljon ja todennäkösesti niitä tulee olemaan myös lisää.

Se joka keksi lauseen "aika parantaa haavat" voi haistaa vittua, ei se niitä paranna, aika vaan laittaa unohtamaan.

Syvällistä pohdintaa tälle päivälle, mutta nyt kun on ite päässyt kaikesta kierteestä pois, eikä ole kuopattu, uskaltaa jo vähän muistellakki.

Rakkaudella entinen Saskia <3

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että olet edelleen "kuivilla" ja parisuhteesi on vakaalla pohjalla. Kun avaat tämän blogisi nyt urasi jälkeen, eikö se tunnu pahalle ja herätä negatiivisia flash backejä vanhoilta ajoilta? Voi tietysti olla myös niin, että näihin vanhoihin asioihin palaamalla tekee myös terapeuttista työtä itselleen. Olen myös huomannut muiden kanssasiskojesi kirjoituksista, että kirjoittaminen ja bloggaaminen auttaa itseä pääsemään pois pahasta olosta ja saa kerrottua edes jollekin asioistaan, joita ei taatusti voisi kertoa kenellekään siviilipuolen ystävälle. Kuten viittasit "aika parantaa haavat" ei varmaan toimi kohdallasi ja joudut palaamaan näihin vanhoihin aikoihin läpi koko elämäsi.

    Toisena kysymyksenö kysyisin Sinulta nyt jälkikäteen, ratkaisiko huoraaminen ongelmasi ja olisitko mielestäsi parempi ihminen, jos olisit tehnyt jotain toisin matkan varrella? Vanhojen juttujesi perusteella olit 12-vuotiaana velkakierteessä, josta silloin nousit ylös huoraamisella.

    VastaaPoista
  2. Kirjottaminen auttaa ja sillon ne pohdinnat jää yleensä siihen :)

    Kaikki ei näköjään mene aina kun elokuvissa, parisuhde ei ollutkaan vakaalla pohjalla niinkun luulin.

    Mutta mikäs tässä sinkkuillessa :)

    VastaaPoista