sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Back to reality

Meni taas pitkään ennenkun sain aikaseksi kirjottaa lisää.. Tapahtunut niin paljon kaikkea.

Edellisen viestin jälkeen aloin kunnon myyntitykiks (helppohan se on itteään markkinoida ja edustaa). Mitä tässä ajassa ehti kertyä noin 20 uutta asiakasta. Nyt ollu muutama kk taukoa, kohta se on kai jatkettava, kun rahat ei riitä elämiseen..

Asiakkaissa ei oikeastaan vikaa, päätin jo monta kuukautta sitte, että 45 on max. ikäraja, sitä vanhemmat miehet ei ryppysillä näpeillään muhun koske, sen verran on varaa valita ja minähän päätän omasta kropastani vaikka rahat olis kuinka tiukilla, enään en ole tilivelvollinen kenellekkään muulle kun itelleni :)

Rakkaudella Saskia <3

Ps. Tapasin ihanan miehen, aivan mahtavan tyypin, saas nähdä miten käy :) ensimmäinen ihminen jonka kohdalla mä ajattelen haluavani normaalin parisuhteen, enkä tahdo ketään muuta :)

2 kommenttia:

  1. Ainiin ja keep on writing! :) kerro tuntemuksistas jne. Voidaan jutella myös jos haluat, vaikka tutustuakin. Mulla on samanlainen tilanne kuin sulla, ymmärrän sua täysin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huomasin kommenttis vast nyt, anteeks kamalasti. Mutta olis kiva joo jakaa juttuja jonkun sellasen kanssa joka on kokenu samaa :) toimia vähä niinkun terapeutteina :D

      Poista